Miloslav Šmídmajer (Czech Republic)

Miloslav Šmídmajer is a Czech film producer, director and scriptwriter.

Filmography

  • Miluji tě modře
    2017
  • O Básnících aneb Jak šel čas s filmovými básníky
    2016
  • Celebrity s.r.o.
    2015
  • Nazareth - Nekonečný rockový mejdan
    2013
  • Probudím se včera
    2012
  • Peklo s princeznou
    2009
  • Miloš Forman: Co tě nezabije…
    2009
  • Adriana
    2004
  • Adriana Sklenaříková: Inspirace
    2004
  • Rodina v pubertě
    2004
  • Děti a drogy
    2001
  • Lucie Bílá: Život je zebra
    2000
  • Radost s krátkým dechem
    2000
  • Magdalena Kožená - Cesta za Orfeem
    1999
  • Prostory Theodora Pištěka
    1998
  • Výlety Miroslava Horníčka
    1997
  • Zblízka
    1997
  • Chuť slávy
    1996
  • Povolání kameraman
    1996
  • Tři životy Vladimíra Pucholta
    1996
  • Vidím svět jako bílý autobus
    1995
  • Prvních sedm dní
    1995
  • Drž se toho snu
    1990

DAFilms.com is powered by Doc Alliance, a creative partnership of 7 key European documentary film festivals. Our aim is to advance the documentary genre, support its diversity and promote quality creative documentary films.

Doc Alliance Members

Join to get regular updates on our film program:

By sending the registration for the Newsletter, I consent to receiving commercial communications through electronic means and to related personal data processing required for the purposes of sending the Newsletter of Doc-Air, z.s. I confirm having read the Principles of Personal Data Processing, understanding the text and consenting to the same, while I acknowledge the rights specified herein, including, without limitation, the right to submit objections against direct marketing techniques.

Poslat svému Junioru

Zavřít