Eduard Hofman (Czech Republic)

Eduard Hofman was born on May 16, 1914 in Krakau, Galicia, Austria-Hungary. He was a director and writer, known for Lidé za kamerou (1961), Klapzubova jedenáctka (1968) and Stvoreni sveta (1958). He died on June 11, 1987 in Prague, Czechoslovakia.

Filmography

  • O dlouhé lokomotivě
    1985
  • Fair play
    1982
  • Vodnická pohádka
    1973
  • Tulácká pohádka
    1972
  • Loupežnická pohádka
    1964
  • Doktorská pohádka
    1963
  • Modré z nebe
    1962
  • Hrnec nafoukanec
    1961
  • Lidé, bděte!
    1961
  • Pošťácká pohádka
    1961
  • Lidé za kamerou
    1961
  • Červená aerovka
    1960
  • Tucet mých tatínků
    1959
  • Psí pohádka
    1959
  • The Creation of the World
    1957
  • Hrajeme si
    1956
  • Už je ráno
    1956
  • Jak je svět zařízen
    1955
  • Moje žena Penelopa
    1955
  • Kde je Míša
    1954
  • Jablůňka se zlatými jablky
    1952
  • Povídání o pejskovi a kočičce
    1950-1951
  • Lenora
    1950
  • Brigáda
    1950
  • Papírové nocturno
    1949
  • Říkadla
    1949
  • Andělský kabát
    1947
  • Hotovo, jedem!
    1946
  • Svatba v korálovém moři
    1944

DAFilms.com is powered by Doc Alliance, a creative partnership of 7 key European documentary film festivals. Our aim is to advance the documentary genre, support its diversity and promote quality creative documentary films.

Doc Alliance Members

Join to get regular updates on our film program:

By sending the registration for the Newsletter, I consent to receiving commercial communications through electronic means and to related personal data processing required for the purposes of sending the Newsletter of Doc-Air, z.s. I confirm having read the Principles of Personal Data Processing, understanding the text and consenting to the same, while I acknowledge the rights specified herein, including, without limitation, the right to submit objections against direct marketing techniques.

Poslat svému Junioru

Zavřít