Jiří Weiss (Czech Republic)

Jiří Weiss was a Czech film director, screenwriter, writer, playwright and pedagogue.

Filmography

  • Marta a já
    1990
  • Die Herberge
    1970
  • Wie man seinen Gatten los wird
    1970
  • Waterloo
    1969
  • Vražda po našem
    1966
  • Třicet jedna ve stínu
    1965
  • Zlaté kapradí
    1963
  • Zbabělec
    1961
  • Taková láska
    1959
  • Romeo, Julie a tma
    1959
  • Vlčí jáma
    1957
  • Hra o život
    1956
  • Punťa a čtyřlístek
    1955
  • Můj přítel Fabián
    1953
  • Radostné dny
    1951
  • Poslední výstřel
    1950
  • Vstanou noví bojovníci
    1950
  • Dravci
    1948
  • Píseň o sletu I., II.
    1948
  • Uloupená hranice
    1947
  • Den a noc
    1945
  • Dopis z Prahy
    1945
  • Věrni zůstaneme
    1945
  • 311
    1943
  • Děti ve vyhnanství
    1943
  • Ohnivý rybolov
    1943
  • Stíhač
    1943
  • Porobená země
    1942
  • 100 miliónů žen
    1942
  • Mládež bojuje
    1942
  • John Smith se probouzí
    1941
  • Who Killed Jack Robins?
    1940
  • Home Front
    1940
  • Věčná Praha
    1940
  • Uloupení Československa
    1938
  • Cesta ze stínu
    1938
  • Dvacet let svobody
    1938
  • Naše země
    1938
  • Píseň o Podkarpatské Rusi
    1937
  • Přístav vzdušného moře
    1937
  • Pojď s námi
    1937
  • Továrna na iluze
    1937

DAFilms.com is powered by Doc Alliance, a creative partnership of 7 key European documentary film festivals. Our aim is to advance the documentary genre, support its diversity and promote quality creative documentary films.

Doc Alliance Members