Olga Sommerová (Czech Republic)

Filmography

  • Konkurs na rok 2000
    Czechoslovakia, 1979
  • Doma
    Czechoslovakia, 1980
  • S tebou, táto
    14´, Czechoslovakia, 1981
  • Talentované děti
    Czechoslovakia, 1986
  • Otec a dcera
    Czechoslovakia, 1986
  • Zkus to dokázat
    Czechoslovakia, 1987
  • Za svou pravdou stát
    Czechoslovakia, 1987
  • Máte rádi Smetanu?
    20´, Czechoslovakia, 1989
  • Bůh žehnej Československu
    Czechoslovakia, 1990
  • Miluj bližního svého
    19´, Czechoslovakia, 1990
  • Svobodný člověk Václav Malý
    Czechoslovakia, 1990
  • Netrpělivost srdce
    Czechoslovakia, 1991
  • Přítelkyně
    42´, Czechoslovakia, 1991
  • Zdeňka Hůly Svěcení jara
    24´, Czechoslovakia, 1992
  • Žena, zločin a trest
    Czechoslovakia, 1992
  • Slovensko ve svobodné Evropě
    CZ, 1993
  • Spřízněni bláznovstvím
    29´, CZ, 1993
  • TV cyklus GEN/ portraits of Olgy Havlové, Anny Fárové, Jana Špáty, Ivana Klímy, Josefa Kemra a dalších
    CZ, 1992-96
  • Nesmrtelná hvězda Božena Němcová
    58´, CZ, 1997
  • Jó, to jsem ještě žil
    59´, CZ, 1997
  • Zavřené světy
    28´, CZ, 1999
  • O čem sní ženy
    58´, CZ, 1999
  • O čem sní muži
    57´, CZ, 1999
  • Zábradlí
    58´, CZ, 2000
  • Ztracená duše národa (7x57´, CZ, 2002)-segments director
  • Konec světa v srdci Evropy
    58´, CZ, 2002
  • Máňa po deseti letech
    54´, CZ, 2003
  • Dva muži na Sibiři
    27´, CZ, 2004
  • Tomáš Garrigue Masaryk
    36´, CZ, 2004
  • Děti pod Karpaty
    27´, CZ, 2004
  • Moje 20. století
    56´, CZ, 2005
  • Láska včera, dnes a zítra
    57´, CZ, 2005
  • Ženy Charty 77 (10x15´, CZ, 2006)-segments director
  • Přežili jsme svoje děti
    56´, CZ, 2006
  • Medela
    54´, CZ, 2007
  • Sedm světel
    57´, CZ, 2008
  • Do samoty v tanci
    56´, CZ, 2008
  • 21 mluvčích Charty 77
    3x60', Czech Republic, 2009
  • Drž rytmus!
    57', Czech Republic, 2009
  • České milování
    26x25', Czech Republic, 2009
  • 24
    52', Czech Republic, 2011
  • Věra 68
    90', Czech Republic, 2012
  • Popelčin komplex
    84', Czech Republic, 2013

Doc Alliance Members

Doc Alliance is a creative partnership of 7 key European documentary film festivals. Our aim is to advance the documentary genre, support its diversity and promote quality creative documentary films.