Tereza Reichová (Czech Republic)

Tereza Reichova comes from the Czech Republic, where she studied documentary film at FAMU, Prague.

Filmography

  • Zážitky na prodej / Experiences for Sale
    2008
  • Léčivo / Medicament
    2008
  • Zprávy
    2009
  • Do vlastních rukou / Personal Delivery
    2008
  • KRUH: portrét demonstrace / The CIRCLE: a portrait of a demonstration
    2009
  • Manuál na výrobu teroristy
    2010
  • Přizpůsobivá média
    2012
  • Stát proti všem
    2012
  • A kde nakupujete Vy?
    2013
  • A kdo je tady flákač?
    2014
  • To za nás fakt nebylo
    2014
  • Terapie s Mírou
    2015
  • Manifest jiné práce – režie s Apolenou Rychlíkovou
    2016
  • Epidemic of Freedom
    2017

Doc Alliance Members

Doc Alliance is a creative partnership of 7 key European documentary film festivals. Our aim is to advance the documentary genre, support its diversity and promote quality creative documentary films.