Tereza Reichová (Czech Republic)

Tereza Reichova comes from the Czech Republic, where she studied documentary film at FAMU, Prague.

Filmography

  • Zážitky na prodej/ Experiences for Sale
    9´, CZ, 2008
  • Léčivo/ Medicament
    9´, CZ, 2008
  • Zprávy
    18´, CZ, 2009
  • Do vlastních rukou/ Personal Delivery
    59´, CZ, 2008
  • KRUH: portrét demonstrace/ The CIRCLE: a portrait of a demonstration
    62´, CZ, 2009
  • Manuál na výrobu teroristy
    92', CZ, 2010
  • Přizpůsobivá média
    26', CZ, 2012
  • Stát proti všem
    26’, CZ, 2012
  • A kde nakupujete Vy?
    26', CZ, 2013
  • A kdo je tady flákač?
    26’, CZ, 2014
  • To za nás fakt nebylo
    26’, CZ, 2014
  • Terapie s Mírou
    26’, CZ, 2015
  • Manifest jiné práce – režie s Apolenou Rychlíkovou
    26’, CZ, 2016

Doc Alliance Members

Doc Alliance is a creative partnership of 7 key European documentary film festivals. Our aim is to advance the documentary genre, support its diversity and promote quality creative documentary films.