Drahomíra Vihanová (Czech Republic)

Drahomíra Vihanová is a significant Czech film director, scriptwriter and documentarist.

Filmography

  • Ženy socialistického Československa
    Czechoslovakia, 1975
  • Poslední z rodu
    15', Czechoslovakia, 1977
  • Hledání
    14', Czechoslovakia, 1979
  • Zahrada plná plenek
    15', Czechoslovakia, 1982
  • Rozhovory
    Czechoslovakia, 1983
  • Otázky pro dvě ženy
    22', Czechoslovakia, 1985
  • Variace na téma hledání tvaru
    20', Czechoslovakia, 1986
  • Radotín sound aneb zpověď jednoho hráče
    21', Czechoslovakia, 1987
  • Dukovany - vroucí kotel
    18', Czechoslovakia, 1987
  • Za oknem
    20', Czechoslovakia, 1989
  • Proměny přítelkyně Evy
    21, Czechoslovakia, 1990
  • Konjunkturální portrét aneb Tři životy Vlasty Chramostové
    34', Czechoslovakia, 1992
  • Denně předstupuji před tvou tvář
    29', Czechoslovakia, 1992
  • 24
    52', Czech Republic, 2011

Doc Alliance Members

Doc Alliance is a creative partnership of 7 key European documentary film festivals. Our aim is to advance the documentary genre, support its diversity and promote quality creative documentary films.