Viliam Poltikovič (Czech Republic)

Viliam Poltikovič is a Czech documentarist, photographer and writer.

Filmography

  • Dva roky pro celý život
    1986
  • Samostatná rota
    1988
  • Krumpáč a housle
    1988
  • V táboře
    1990
  • Něco z psychotroniky
    1990
  • Možnosti psychotroniky
    1990
  • Andr'oda taboris
    1990
  • Tajemná Gamelánie
    1992
  • Duše východu
    1992
  • Tradiční čínská medicína
    1993
  • Tajemství klidu
    1994
  • Slovo Buddhovo
    1994
  • Nemoc jako výzva
    1994
  • Mezi nebem a zemí
    1994
  • Svět bez hranic
    1996
  • Emahó
    1996
  • Dalajlamova narozeninová přání
    1996
  • Ašín a mandala
    1997
  • Paměti mystika
    1998
  • Karmapa - dvě cesty božství
    1998
  • Sarvamangalam
    1999
  • Na cestě smíření
    1999
  • Cestománie
    1999
  • As-salám alajkum mezi súdánskými muslimy
    1999
  • Dvě Heleny
    2000
  • Zpráva o stavu světa
    2001
  • Světlo duhy
    2001
  • Kapka z poháru nesmrtelnosti
    2001
  • Jak se žije vegetariánům v Čechách
    2001
  • Zkusit to může každý aneb odkaz Matky Terezy
    2003
  • Zeměpis světa
    2004
  • V kruhu znovuzrození
    2004
  • Hra mysli
    2004
  • Nová cestománie
    2005
  • Sumba - ostrov duchů
    2006
  • Neviditelné světy
    2006
  • Dotek z druhého břehu
    2006
  • Ruská rodová škola
    2007
  • Romský král
    2009
  • Kódó
    2009
  • Dalajlamovo poselství
    2009
  • Když kámen promluví
    2010
  • Maestra Ayahuasca
    2011
  • Inventura Febia
    2011
  • Indiánské inspirace
    2011
  • Zeměloď pluje
    2012
  • V objetí dalajlamy
    2012
  • Učitelé z hvězd
    2012
  • Návraty dokumentaristů
    2012
  • Fatum
    2012
  • Setkání s Bertem Hellingerem v Praze
    2013
  • Brána smrti
    2014
  • Žijeme z energie, jsme energie
    2015
  • Dalajlama v Buddhových stopách
    2015
  • Z temnoty duše... světlo
    2017

Doc Alliance Members

Doc Alliance is a creative partnership of 7 key European documentary film festivals. Our aim is to advance the documentary genre, support its diversity and promote quality creative documentary films.