Jukka Kärkkäinen (Finland)

Jukka Kärkkäinen was born on January 20, 1972 in Kerava, Finland as Jukka-Pekka Kärkkäinen. He is a director and writer, known for Kovasikajuttu (2012), Kansakunnan olohuone (2009) and Zetor - vappaana syntynyt (2005).

Filmography

  • 2014 Näin unta elämästä
    Documentary
  • 2012 Itsenäisyyspäivä
    TV Movie documentary
  • 2012 Kovasikajuttu
    Documentary
  • 2009 Kansakunnan olohuone
    Documentary
  • 2009 Toisinajattelija
    Documentary short
  • 2009 Vieläkö muistatte Limperin Hilman
    Documentary short
  • 2008 Matkalla vanhuuteen
    Documentary
  • 2007 Kaikkea hyvää
    Documentary short
  • 2007 Viimeinen työpäivä
    Documentary short
  • 2006 Jäähyväiset
    Documentary short
  • 2006 Tupakkahuone
    Documentary
  • 2005 Zetor - vappaana syntynyt
    Documentary
  • 2002 Muuttuvat laulut
    Short
  • 2000 Ihmishengen lainalaisuuksia
    Short
  • 2000 Kukka - Hot Light
    Short

Doc Alliance Members

Doc Alliance is a creative partnership of 7 key European documentary film festivals. Our aim is to advance the documentary genre, support its diversity and promote quality creative documentary films.