Robin Kvapil (Czech Republic)

Robin Kvapil studied documentary directing at FAMU (Film and TV School of the Academy of Performing Arts) in Prague. He graduated in theatre directing at JAMU (Janáček Academy of Music and Performing Arts) in Brno.

Filmography

  • Spanilé jízdy / The Unholy Cavalry
    2011
  • Film jako Brno / Big as Brno
    2011
  • Tahle země není pro mladý
    2011
  • Mouchy
    2012
  • O pivu & U piva (Za doprovodu Slovanských tanců)
    2012
  • Film o Ondreji Jajcajovi, vykradači hrobů
    2012
  • Expremiéři
    2013
  • Skotská čítanka: Don't worry, be scottish
    2014
  • Pohádková země
    2014
  • Uprchlická krize očima dokumentaristů
    2015
  • Možnosti extáze
    2015
  • Moja duša došla do ritě: Koncert pro Lenku Zogatovou
    2017
  • Všechno bude fajn
    2017

Doc Alliance Members

Doc Alliance is a creative partnership of 7 key European documentary film festivals. Our aim is to advance the documentary genre, support its diversity and promote quality creative documentary films.